Facebook Twitter Gplus LinkedIn E-mail

Aurora Resort & Spa Berovo

Aurora Resort & Spa “Аурора Ресорт и Спа“ претставува и идеално место за одржување на бизнис средби, конференции, семинари, обуки и конгреси, за што клиентите имаат на располагање целосно и модерно опремена конференциска сала за окулу 100 лица.