Facebook Twitter Gplus LinkedIn E-mail

За Плус Травел

Plus Travel logo.
Плус Травел е агенција основана со цел привлекување на што повеќе туристи за посета на Македонија и поради тоа е специјализирана за културни туристички програми како за Македонија така и за поблиското соседство, деловни патувања со најпрофесионална услуга, конгресен туризам, конференции и семинари, авантуристички доживувања, селски туризам. Нашиот способен и искусен персонал со радост Ви ја нуди својата стручна помош во планирањето и реализацијата на успешните презентации и ненадминливи моменти доживеани на патувањата во организација на нашата агенција.

Со цел за подобра промоција на туризмот во Македонија, создадени и промовирани се нашите веб портали:

www.skopjehotels.mk
www.ohridhotels.mk
www.travel-macedonia.com.mk
www.shuttletaxi.mk
www.welcome2macedonia.mk

Назив на правно лице: Друштво за туризам и услуги ПЛУС ТРАВЕЛ дооел Скопје

Скратено име: Плус Травел Скопје

Адреса: Ул.  Прашка бр. 13/1-11, (комплекс Гранд Престиж), 1000 Скопје,
Тел: 02/ 311-96-95; Факс: 02/ 311-96-39

Home За Плус Травел